Sus

Centru Conferinte

 

SC MILEXIM SRL pune la dispozitia dumneavoastra Centrul de conferinte compus din 4 sali care pot gazdui de la 10 la 120 de persoane. Multifunctionale, salile pot fi adaptate unor nevoi variate, de la organizarea de sedinte, seminarii, la traininguri, work shopuri si conferinte, fiind echipate cu tehnologie moderna si WI-FI de mare viteza, videoproiector, flipchart, consumabile, sonorizare,microfoane wireless,ecran proiectie, plasme LCD.

Pentru ca stim ca fiecare detaliu conteaza, echipa noastra ofera consultant gratuita, bazata pe experienta anterioara in vederea organizarii cu succes a evenimentului dorit.

Fie c─â este vorba de a g─âzdui seminarii, întâlniri de afaceri sau un eveniment al companiei, nu trebuie decât s─â alege┼úi data, iar noi v─â punem la dispozi┼úie Centrul de conferin┼úe S.C.  MILEXIM SRL

V─â asigur─âm solu┼úia ideal─â pentru cocktail-uri, coffee break, prânz, cin─â sau alte evenimente, în func┼úie de nevoile sau preferin┼úele dumneavoastr─â.

Galerie Foto

Milexim Ballroom
Galerie foto-video
Complex Milexim vine in intampinarea dumneavoastra cu o nou─â sal─â de evenimente cu o capacitate ├«ntre 200 ╚Öi 600 de persoane. Aceasta are un design modern, este dotat─â cu ventila╚Ťie ╚Öi climatizare centralizat─â de ultim─â genera╚Ťie . Dispune de parcare pentru invita╚Ťi, spa╚Ťiu verde pentru relaxare. Meniurile propuse sunt deosebite ╚Öi gustoase, din ingrediente de cea mai bun─â calitate. V─â a╚Ötept─âm s─â ne c─âlca╚Ťi pragul ╚Öi v─â promitem c─â ve╚Ťi avea parte de cea mai frumoas─â petrecere, de care v─â ve╚Ťi aminti cu drag ╚Öi peste ani!
Mai multe »
Meniu
Galerie foto-video
Restaurantul se adreseaza impatimitilor artei culinare, aflati in cautarea gustului desavarsit, printr-o gama larga de preparate rafinate din bucataria romaneasca si internationala
Mai multe »
Centru Conferinte
Galerie foto-video
SC MILEXIM SRL pune la dispozitia dumneavoastra Centrul de conferinte compus din 4 sali care pot gazdui de la 10 la 120 de persoane.
Mai multe »
Foto
Galerie foto-video
Va invitam sa vizionati galeria foto-video a pensiunii Milexim
Mai multe »
Tarife
Galerie foto-video
Preturile camerelor si serviciile noastre le puteti gasi in pagina noastra Tarife.
Mai multe »
Rezervari
Galerie foto-video
Formular de rezervare on-line. Informatii rezervari cazare
Mai multe »
Oferte
Galerie foto-video
Viziteaza pagina pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte de cazare la pensiunea Milexim
Mai multe »