Sus

Centru Conferinte

 

SC MILEXIM SRL pune la dispozitia dumneavoastra Centrul de conferinte compus din 4 sali care pot gazdui de la 10 la 120 de persoane. Multifunctionale, salile pot fi adaptate unor nevoi variate, de la organizarea de sedinte, seminarii, la traininguri, work shopuri si conferinte, fiind echipate cu tehnologie moderna si WI-FI de mare viteza, videoproiector, flipchart, consumabile, sonorizare,microfoane wireless,ecran proiectie, plasme LCD.

Pentru ca stim ca fiecare detaliu conteaza, echipa noastra ofera consultant gratuita, bazata pe experienta anterioara in vederea organizarii cu succes a evenimentului dorit.

Fie că este vorba de a găzdui seminarii, întâlniri de afaceri sau un eveniment al companiei, nu trebuie decât să alegeÅ£i data, iar noi vă punem la dispoziÅ£ie Centrul de conferinÅ£e S.C.  MILEXIM SRL

Vă asigurăm soluÅ£ia ideală pentru cocktail-uri, coffee break, prânz, cină sau alte evenimente, în funcÅ£ie de nevoile sau preferinÅ£ele dumneavoastră.

Galerie Foto

Meniu
Galerie foto-video
Restaurantul se adreseaza impatimitilor artei culinare, aflati in cautarea gustului desavarsit, printr-o gama larga de preparate rafinate din bucataria romaneasca si internationala
Mai multe »
Centru Conferinte
Galerie foto-video
SC MILEXIM SRL pune la dispozitia dumneavoastra Centrul de conferinte compus din 4 sali care pot gazdui de la 10 la 120 de persoane.
Mai multe »
Foto
Galerie foto-video
Va invitam sa vizionati galeria foto-video a pensiunii Milexim
Mai multe »
Tarife
Galerie foto-video
Preturile camerelor si serviciile noastre le puteti gasi in pagina noastra Tarife.
Mai multe »
Rezervari
Galerie foto-video
Formular de rezervare on-line. Informatii rezervari cazare
Mai multe »
Oferte
Galerie foto-video
Viziteaza pagina pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte de cazare la pensiunea Milexim
Mai multe »